Ilahduta lahjasetillä

Kääri pakettiin pohjoisen luonnon aarteita! Pohjoisen luonnon inspiroimat, vegaaniset lahjasetit ja adventtikalenteri sopivat lahjaksi hemmottelua kaipaavalle läheiselle – ja tietysti omiin kauneudenhoitohetkiin!

Kuivan ihon Arktis-setti
nyt 59,90€

Kuivalle ja herkälle iholle täydellisesti sopivat tehokosteuttavat ja rauhoittavat Arktis-tuotteet sisältävät rauhoittavaa mustikka-, kaura- ja rypsiöljyä sekä kosteutta sitovaa beta-yhdistettä. Neljän tuotteen setti nyt 59,90€ (arvo 113,60€).

Parhaat lahjaideat

Uusi Lumo Vitality

Täyteläiset koostumukset ravitsevat ja elvyttävät kuivaa, ikääntynyttä ihoa. Pohjoisten marjojen pre-retinolia ja pohjoista maitohorsmaa sisältävä elvyttävä yhdistelmä auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä sekä silottamaan ja täyteläistämään ihoa ja palauttamaan sen luonnollisen hehkun.

Hoivaa ja rauhoitusta iholle yön aikana

Herkkä ja kuiva iho voi punoittaa ja ärtyä helposti, ja iho saattaa kärsiä epämiellyttävästä kireyden tunteesta myös aamuisin. Yö on merkittävä vaihe ihon vuorokausirytmissä, sillä silloin iho uudistuu. Erityisesti herkkä iho kaipaa öisin hoivaa ja rauhoitusta.

Herkän ihon aurinkosuoja

Aurinkosuojaa ei tule unohtaa talvella! Hajusteeton Arktis Suojaava päivävoide SK30 rauhoittaa ja suojaa ihoa sekä antaa päivittäisen luonnollisen mineraaliaurinkosuojan auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan.​

Kuivalle ja herkälle iholle