Invisible Illumination -uutuudet

Luo raikkaan heleä meikkipohja uutuuksien ja muiden kasvomeikkien kestosuosikkien avulla.
Psst... kaikki kasvomeikit nyt -25%

Ajattoman heleä iho

Kolmen tuotteen Ajaton-setti nyt 79,90€ (arvo jopa 135€). Kustomoi rutiini omiin tarpeisiisi ja valitse joko UVA- ja UVB-säteiltä suojaava päivävoide tai ihon luonnollista uusiutumisprosessia tukeva täyteläinen yövoide.

Kasteenraikasta heleyttä

UUTTA: Ajaton Yöeliksiiri

Ihon luonnollista yöllistä uudistumisprosessia tukeva tiivistetty öljyseerumikoostumus ravitsee ihoa ja auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantamaan ihon kiinteyttä yön aikana. Tasaisemman ja levänneen näköinen iho vain yhdessä yössä!

4 helppoa askelta kasteenraikkaaseen kevätmeikkiin

Invisible Illumination -tuotelinjamme on kasvanut kahdella uutuustuotteella, jotka yhdistävät ihonhoidon ja meikin täysin uudella tavalla. Lue, kuinka luot raikkaan ja täydellisen heleän ”no-makeup”-meikkilookin näiden uutuuksien ja muiden kestosuosikkien avulla.

Luonnollista suojaa iholle

Auringon ultraviolettisäteily aiheuttaa ihon palamista sekä vahingoittaa sen rakenteita lisäten ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Suojakerroin suojaa ihoa UV-säteilyltä, jolle iho altistuu myös pilvisellä säällä ja talvella. Suojakertoimellista tuotetta onkin suositeltavaa käyttää päivittäin vuoden ympäri!

[Ajaton]